04 de març 2009

Jornada informativa per promoure plans de participació a les associacions

Benvolguts,Benvolgudes,

En el marc del Pla de Desenvolupament Associatiu que està duent a terme la Federació d’Entitats del Clot-Camp de l’Arpa, us convidem a participar de la jornada informativa que tindrà lloc el proper dissabte 14 de març per presentar la línea de subvencions de la Generalitat de Catalunya destinades a associacions per promoure la realització de plans de participació, amb la finalitat de millorar la seva organització interna.


El programa de la jornada serà el següent:


11h Benvinguda i presentació. A càrrec de Josep Lluís Alonso, President de la Federació d’Entitats del Clot- Camp de l’Arpa.

11:15h Presentació d’experiències:- El Pla de Participació, una oportunitat per generar noves dinàmiques internes i externes al Secretariat d’Entitats de Sants-Hostafrancs- La Bordeta (Barcelona). A càrrec d’Andrea Comajuncosas i Silva, directora de Comunicació del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta - “Marboleny Participa!”: El Pla Director de Participació del Centre de Cultura Popular i Tradicional Marboleny (Les Preses, Girona) A càrrec de Jordi Fosas, President del Centre de Cultura Popular i Tradicional Marboleny

12:00h Presentació de la la línea de subvencions de la Generalitat de Catalunya destinades a associacions per promoure la realització de plans de participació (convocatòria 2009).
A càrrec de Fernando Pindado, sots-director del Departament de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

12:30h Torn obert de paraules13h Vermut


Lloc de realització de la jornada:


Centre Cultural la Farinera del Clot
Gran Via de les Corts Catalanes, 837 (Barcelona)
Telf. 932918080

Agrairíem ens confirméssiu la vostra assistència a través del telèfon 932918080 o de l’a/e informacio@farinera.org


La jornada comptarà amb Servei gratuït d'Acollida d'Infants, que cal sol·licitar abans del dijous 12 de març a través del telèfon 932918080 o de l’a/e informacio@farinera.org